Sakura Haruno
4 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Sakura Haruno
So..Sakura..cand e mica m-a cam dejamagit.sorry but thatr's my opinion.este nu stiu cum sa zic..mult prea retrasa si nu prea are incredere in ea.nu da tot ce poate.in schimb Sakura shippuuden m-a impresoniat tottal.O.o..nu am mai recunoscut-o...o persoana tottal schimbata...mult mai puternica si mai increzatoare...so este dragutza..personajul meu feminin nr 2
D33a chan- Admin
Data de înscriere : 04/11/2008
Varsta : 28
Localizare : slatina O.o
Poi :-? Sakura a fost personajul meu favorit din totdeauna .... knd avea 13 ani era umpic enervanta cu sasuke in sus sasuke in jos ... fara sa vada k naruto tine enorm l ea .... dar in shippuuden e o adevarata Kunoichi ^ ^ .... si is mandra de ea ptr k acum a realizat kt tine naruto la ea si si-a descoperit her deep feelings for Naruto .... =3 GOOO SAKURAAA !!!!!!
Sakura are locul 2 in topul meu.....cand era mica.....era pre rusinoasa.....si o asculta prea mult pe Ino XD.....apoi....a fost in competite cu ea pt Sasuke ) atunci...numai: "Sasuke....Sasuke"....dar in shippuuden totul se schimba....ea este foarte puternica....intelingenta....si un medic ninja bun....si isi da in sfarsit seama cat de mult tine Naruto la ea....si e draguta ^.^
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum