Anime World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~Prietenia~

3 participanți

In jos

~Prietenia~ Empty ~Prietenia~

Mesaj Scris de Kami Joi Noi 20, 2008 8:50 am

So...voi ce parere aveti despre prietenie ? Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?

Pai ... Eu cred ca prietenia este un lucru firesc si normal. Pentru a fii prieteni adevarati trebuie sa ne ajutam intre noi la bine si la rau, sa fim aproape unul de celalalt, sa fim uniti pentru todeauna ... daca zicem un secret il pastram ... Prietenii adevarati daca te vad ca plangi, plang si ei cu tine, daca esti trist, tristi vor fi si ei ptr tine, daca esti vesel si ei vor fi, daca razi, vor rade si ei cu tine !! :X Prietenia adevarata nu o gasesti usor .... Se vede acest lucru dupa multi ani ...
Kami
Kami
Admin

Data de înscriere : 04/11/2008
Localizare : Costanta

http://anime-world.forumers.ro

Sus In jos

~Prietenia~ Empty Re: ~Prietenia~

Mesaj Scris de TrA La La™ Joi Noi 20, 2008 2:10 pm

umm.....prietenia....la subiectul asta tot timpul ma autodepasesc =)) asa :-? prietenia este un sentiment reciproc....pe care il simt una pentru alta 2 sau mai multe persoane .....asaaa....gata cu definitia :-? ...cand iti cauti un prieten....e greu...pt ca nu ai de unde sa sti daca e un preten adevarat sau nu....sunt putini cei adevarati, dar fac....cat 100 de prieteni falsi....prietenii adevarati ....incearca sa te inveseleasca atunci cand esti trist.....sa te faca sa razi cund sti fericit....sunt ca o jumatate din tine ...si trebuie sa tii la ei ....altfel risti sa ii pierzi XD
TrA La La™
TrA La La™

Data de înscriere : 10/11/2008
Localizare : Acasa ; pe Luna .

http://anime-x.forumer.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de hanon_4u Joi Noi 20, 2008 9:43 pm

hmm..pt mn prietenia este egal cu iubirea numai ca iubirea este egala si cu ura dar prietenia e doar iubirea fara ura cum ar fi ... numai ca se intampla doar ca amici , iar cand este vorba de prietenie adevarata ai senzatia ca orice spui prietenui este pastrat la rece intr-o cutiuta si nu va afla nimeni Smile
prietenia adevarata este foarte rara in zilele noastre pt ca multi se tradeaza intre ei chiar daca nu vor intentionat Crying or Very sad

era o poveste parca:
POVESTEA PRIETENIEI SI A DRAGOSTEI

Intr-o zi, dragostea se intalneste cu prietenia si o intreaba:
-Daca eu aduc fericirea, atunci tu de ce mai existi?
Iar prietenia raspunde :
-Pentru a aduce un zambet unde ai lasat tu o lacrima !

ff trist Sad in ziua de azi greu gasesti un prieten adevarat , iar norocosii care o fac nu stiu sa il aprecieze...

cam atat . Crying or Very sad
hanon_4u
hanon_4u

Data de înscriere : 06/11/2008
Varsta : 29
Localizare : bucureshti.:x

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus