Materia preferata
4 participanți
Anime World :: Diverse :: Scoala
Pagina 1 din 1
Materia preferata
Spuneti si voi care este materia voastra preferata: romana, matematica, dsenenul ... etc ... Si de ce va place asa de mult ?
Ultima editare efectuata de catre Kami in Joi Noi 06, 2008 11:27 am, editata de 1 ori
Re: Materia preferata
sys.ai scris boi in loc de voi dar n-are nmk:-j
materia mea preferata este:sportul pt ca faci miscare iar eu am dirigu prof de sport..deci noi la dirigentzie facem sport
dupa sport imi place romana pt ca am un prof uimitor=))la el la ora radem de ne c***m pe noi de ras si intelegem si foarte bine de la el..e penal
materia mea preferata este:sportul pt ca faci miscare iar eu am dirigu prof de sport..deci noi la dirigentzie facem sport
dupa sport imi place romana pt ca am un prof uimitor=))la el la ora radem de ne c***m pe noi de ras si intelegem si foarte bine de la el..e penal
D33a chan- Admin
Data de înscriere : 04/11/2008
Varsta : 28
Localizare : slatina O.o
materia mea favorita sunt: (stiu cum am scris :-j)
- dirigentia: numa stam si vorbim.....plus ca eu is sefa calsei si eu imi dau cu parerea peste tot B-) =))
- engleza: am o profa de treaba....si niste colegi....care cand fac o greseala....radem de ne spargem....=))
- sportul: baschet FTW!!! acuma facem gimnastica aerobica =)) si apoi iar baschet....plus ca fugim....e o materie usoara
- informatica: calculatoaree :X sunt cea mai buna din clasa la materia asta )
materia mea preferata este desenul [nu inseamna ca si profa e preferata mea -_-'] pt ca in sf pot sa'mi exprim gandurile pe hartie a doua materie ar fi dirigentia pt ca am cea mai buna diriga din sc apoi...nush ) nu mai stiu
hanon_4u- Mesaje : 630
Data de înscriere : 06/11/2008
Varsta : 29
Localizare : bucureshti.:x
La mine ... imi place ffff mult Romana - ma atrage .. pe profa nu prea o suport ptr ca e mama unui coleg din cls -_-' si e rea si tipa ... dar ma atrage gramatica :X e interesant ..
Mai imi place Religia ... desi nu invat niciodata .... iau 10 pe ochi frumosi ) .. Imi place si de profa :X ..
Desenul - Imi placea cand era vechiul prof dar si acum e bine ... mai ales ca iau numa note de 10
Geografie - nu'mi place profa dar imi place obiectul ... invat despre Europa :X
Mai imi place Religia ... desi nu invat niciodata .... iau 10 pe ochi frumosi ) .. Imi place si de profa :X ..
Desenul - Imi placea cand era vechiul prof dar si acum e bine ... mai ales ca iau numa note de 10
Geografie - nu'mi place profa dar imi place obiectul ... invat despre Europa :X
Anime World :: Diverse :: Scoala
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum