Cea mai nasoala materie
3 participanți
Anime World :: Diverse :: Scoala
Pagina 1 din 1
Cea mai nasoala materie
... este ? de ce o urati ? e din cauza profei/profului ?? Detalii, Detalii ..
Re: Cea mai nasoala materie
nume tehnologia
dece:fiindca e o tampienia(si din cauza profei<)
e o tampenie...nu ii vad rostu..la ce imi trebe mie sa stiu ce ne da aia p akolo
e o materie fara rost
dece:fiindca e o tampienia(si din cauza profei<)
e o tampenie...nu ii vad rostu..la ce imi trebe mie sa stiu ce ne da aia p akolo
e o materie fara rost
D33a chan- Admin
Data de înscriere : 04/11/2008
Varsta : 28
Localizare : slatina O.o
tehno ? mie nu'mi place profa ca ea mi'a scazut media la purtare -_-' .. dar altfel materia e Ok.
Ce nu'mi place ..... Fizica ... deci o urasc ... si din cauza profei .. ca ma tot fatzaie de colo colo >.< .... si in plus nici nu o inteleg ... parca ar fi mate curata ... fara alte batai de cap .. pff si miercuri dam lucrare .. iar nota se trece in catalog ><' .... data trecuta am luat 7 .. da nu mi'a trecut'o .. da aku da ( o sa o treaca (((( .. ma rog .. materie fara sens >.<
Ce nu'mi place ..... Fizica ... deci o urasc ... si din cauza profei .. ca ma tot fatzaie de colo colo >.< .... si in plus nici nu o inteleg ... parca ar fi mate curata ... fara alte batai de cap .. pff si miercuri dam lucrare .. iar nota se trece in catalog ><' .... data trecuta am luat 7 .. da nu mi'a trecut'o .. da aku da ( o sa o treaca (((( .. ma rog .. materie fara sens >.<
sincer...nu imi place matematica...ca fac cu un prof kare nici nu stie sa numere si e asa de inalt ca da mereu cu capu de usa...))
akiri-chan- Mesaje : 6
Data de înscriere : 16/11/2008
Localizare : bacau
Anime World :: Diverse :: Scoala
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum