Anime World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tampenii de pe la scoala =))

2 participanți

In jos

Tampenii de pe la scoala =)) Empty Tampenii de pe la scoala =))

Mesaj Scris de Kami Joi Noi 06, 2008 8:09 am

Daca ati facut prostioare [aveti grija la ce va ganditi =)) .. ca nu e *ahem*] pe la scoala, impartasiti'ne si noua ! Sa vedem daca sunteti la fel de Crazy ca mine si nee ! Wink)
Kami
Kami
Admin

Data de înscriere : 04/11/2008
Localizare : Costanta

http://anime-world.forumers.ro

Sus In jos

Tampenii de pe la scoala =)) Empty Re: Tampenii de pe la scoala =))

Mesaj Scris de D33a chan Joi Noi 06, 2008 11:39 am

O.o....nee vine:
-in prima zi de clasa a6a am intarziat la engleza..impreuna cu alte fete..noi cele mai bune din cls la eng..cand ne-a vazut profa inrarziate ..dar nu se sunase..ehh
-in orele te tehno intra 5a noi nu aveam treaba/...ascultam muzica,mancam semintze...si alte deasta.surubel*profu de tehno* nu avea el treaba..continua sa ne explice despre cum se cresc oile
-la romana suntem penali..avem un prof care face mereu glume..face la o colega care si-a facut suvite roz pe cre o cheana dana:"ce ai in cap dano?te-a lins vacutza?"..am ras totzi in hohote 5 minute
-in pauze noi ne batem cu cornuri si vine femeia de servizi la noi:"pe cuvant de onoare ca ma duc la domnu director si blablabla"..de cvand ne zice...dintra 5a
-la franceza stau cu o alta fata..cu onix a meah si radem mereu cand vedem in manual scris suc a mon(aasa se citeste)...si eu scriu pe spatele caietului de franceza death note si numele celor care fac galacie..sau per caietul de istorie..dar ai naibii nu au murit(parca eu nu fac galacie)
-inainte de o ora de istorie(la care eu faceam liniste) fac la un coleg mitica"miticaaa nu mai bea"..la care el"mi-e sete"..eu"nu ai voie sa iti fie sete"..el"da dak mie sete"..eu"bine..dar nu ai voie sa bei din doza..doar din sticla"..la care el "bine"..si ridica doza si isi toarna sucu pe gar...dar eu"nu ai voie sa bei din doza"..sau tot la orele de istorie...la cei crae vorbesc le dau cartonase..galben,rosu,verde,albastru,mov,maro si negru..miti si dana bat recordurile mereu
ehh...nu sunr intamplari foarte crazy..dar mie mi-au placut..mai crazy suntem in competitiile in care nu vine sunsei..oricum suntem cea mai dementa clasa de a6a
si app sau cu ONIXU definitiv in banca
D33a chan
D33a chan
Admin

Varsta : 28
Localizare : slatina O.o

Sus In jos

Mesaj Scris de Kami Sam Noi 15, 2008 8:59 am

poi .... la ora de mate .. unde noi incremenim de frica .... mancam biscuiti =)) .. e bine ca nu m'o prins lol!
la engleza .... era un exercitiu ... cu hmmm .. Past Simple si eu pusesem cv gresit .. era cv cu ... did you ... nu stiu ce ... si profa .. poc imi da una cu creionu' in cap [eo cea mai buna la inglish gresiseeem affraid ] lol =)
Kami
Kami
Admin

Localizare : Costanta

http://anime-world.forumers.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum