O.o..am aterizat de pe Jupiter
2 participanți
Anime World :: General :: Welcome
Pagina 1 din 1
O.o..am aterizat de pe Jupiter
Ohayo minas!Watashi wa deea-chan-desu but my real name is Andreea.Am aterizat de pe Jupiter pe Pamant acum aproape 12 ani pe 29 noiembrie 1996.Sunt o fire vesela,sociala,amuzanta[cred=))] si mereu cu capul in nori.I have a listy with my favourte anime:
Naruto
Vampire Knight
Vampire Knight Gulity
Elfen Lied
Kaleido star
Fullmetal Alchemist
Jigoku Shoujo(desii nu l-am terminat mi-a placut foarte mult)
Kiddy Grade
Ghost Storyes
Gravitation
Manga nu am citit foarte multe...asa ca inca nu am un top.In timpul liber imi place sa:ma uit la animeuri,sa citesc manga,sa stau la PC si sa vb cu pr si sa ies prin oras cu my BFF:x...Locuiesc in Slatina...putini care au auzit de orasu asta...If u have any questions...I'm here!
Naruto
Vampire Knight
Vampire Knight Gulity
Elfen Lied
Kaleido star
Fullmetal Alchemist
Jigoku Shoujo(desii nu l-am terminat mi-a placut foarte mult)
Kiddy Grade
Ghost Storyes
Gravitation
Manga nu am citit foarte multe...asa ca inca nu am un top.In timpul liber imi place sa:ma uit la animeuri,sa citesc manga,sa stau la PC si sa vb cu pr si sa ies prin oras cu my BFF:x...Locuiesc in Slatina...putini care au auzit de orasu asta...If u have any questions...I'm here!
D33a chan- Admin
Data de înscriere : 04/11/2008
Varsta : 28
Localizare : slatina O.o
Re: O.o..am aterizat de pe Jupiter
Welcome my nee'chan ! Intrebari nu am, te cunosc foarte bine ! Sper sa te distrezi ... Gambate !
Re: O.o..am aterizat de pe Jupiter
Arigato sys sunt sigura ca ma voi distra dor e un forum anime no
Anyway sper ca nr de useri sa se mareasca destul de repede..desii inca forumul nu este organizat mai este timp..suntem la inceput.
Anyway sper ca nr de useri sa se mareasca destul de repede..desii inca forumul nu este organizat mai este timp..suntem la inceput.
D33a chan- Admin
Data de înscriere : 04/11/2008
Varsta : 28
Localizare : slatina O.o
Anime World :: General :: Welcome
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum