carti.?:))
3 participanți
Anime World :: Diverse :: Carti
Pagina 1 din 1
carti.?:))
mi-a placut cel mai mult Micul Print. mi-a dat o lectie buna de viata si am trait aveneturile ca si cum as fi in locul micului print. as fi vrut sa vizitez si io atatea planete
hanon_4u- Mesaje : 630
Data de înscriere : 06/11/2008
Varsta : 29
Localizare : bucureshti.:x
Re: carti.?:))
carti ? scuzati ca spun dar ...... eu NU citesc !! >.<' ... mi'e mila de voi ceilalti ....... doamne fereste ..... cititi ... O_O [scuzati de off but it's true O_o]
Nu-i nimic sys...nici eu nu prea citesc decat cand ne pune profu de romana.
Eto...pana aku nu am citit nici o carte care sa ma impresonieze foarte mult.din cele care ni le dadea invatatoarea inr-a 4a si profu de rom in vac de vara...nu prea mi-au placut=))prefer sa raman la manga:d.
dar din cele care le-am citit mi-a placut: "Copiii capitanului Grand"...a fost interesanta:D
Eto...pana aku nu am citit nici o carte care sa ma impresonieze foarte mult.din cele care ni le dadea invatatoarea inr-a 4a si profu de rom in vac de vara...nu prea mi-au placut=))prefer sa raman la manga:d.
dar din cele care le-am citit mi-a placut: "Copiii capitanului Grand"...a fost interesanta:D
D33a chan- Admin
Data de înscriere : 04/11/2008
Varsta : 28
Localizare : slatina O.o
nu e nimic kami...sunt multi care nu citesc..nici eu nu ma omor...dar sunt unele chiar interesante. In ziua de azi lumea mai mult se uita la filme despre o carte decat sa o citeasca..orcum , nu stiu cum sa zic....cand citesti e altfel...vezi totul diferit decat o vede cel care a facut filmul si decorul. E mai buna imaginatia ta decat a altuia.
deci va recomand sa cititi , dar nu in exces!
deci va recomand sa cititi , dar nu in exces!
hanon_4u- Mesaje : 630
Data de înscriere : 06/11/2008
Varsta : 29
Localizare : bucureshti.:x
Anime World :: Diverse :: Carti
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum