Naruto Uzumaki
4 participanți
Pagina 1 din 1
Naruto Uzumaki
Naruto Uzumaki, personajul pricipal ! Cel mai talentat si cel mai fraier ninja din satul Frunzei. Voi ce credeti ?
Re: Naruto Uzumaki
personajul meu masculin preferat din Naruto:x e cel mai dragutz,hiper-activ,talentat si tantalau ninja din istorie si tot odata un model demn de urmat.un incapatzanat fara pereche ce nu a renuntat niciodata si nici nu a incetat sa creada in el insusi.dupa parerea mea e cel mai tare personajmasculin din Naruto...GO NARUTO GO
D33a chan- Admin
Data de înscriere : 04/11/2008
Varsta : 28
Localizare : slatina O.o
NARUTOOOO =P~ .... awwww .... cel mai sexy din SHippuuden .... este un baiat SUPER SUPER hyperactiv ... ceea cel face foarte deosebit :X ... IL UBESC :X ..... sper sa fie cu Sakura :X .... GOOO NARUTO AND NARUSAKU [ no ofence NaruHina fans XD ]
hmm...naruto....nu o sa vorbesc ca o fana a lui....chiar daca imi place....deci....poate este hyper-activ si tantalau....dar el vrea sa dovedeasca lumii...ca se inseala...si ca nu trebuie sa ilconsidere asa....visl lui e da devina hokage.....si lupta pt asta.....oamenii cred ca el lupta prost....dar mereu vine cu ceva nou si are inceredere in el ca va reusi ^.^ .....si e dragut :X
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum