Sasuke Uchiha
4 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Sasuke Uchiha
Cel mai puternic cu sifurantza NU cel mai emo POATE cel mai gay CU SIGURANTZA
sorry for fans but that's my opinion...si cand o sa vina si hina nu voi fii numai eu cea care zice ca sasuke e gay...dar mie asa mi se pare..mai ales dupa camasa
sorry for fans but that's my opinion...si cand o sa vina si hina nu voi fii numai eu cea care zice ca sasuke e gay...dar mie asa mi se pare..mai ales dupa camasa
D33a chan- Admin
Data de înscriere : 04/11/2008
Varsta : 28
Localizare : slatina O.o
Sasuke Uchiha -___- cel mai plin de el insusi tip din kti am vzt [ norocu meu k nu e real o.O ] ... asa .... cel mai puternic = nu .... are Sharinganu ptr kre nu a facut mai nimik -___- .... EMO cu siguranta si 100% .... cu toate k niciodata nu imi voi da seama dc mi-a placut d el l inceput ... da acum .... SA NU AUD >.<
sasuke...inainte era personajul meu fav....eram moarta dupa el =))....dar acum....mi-am dat seama...ca e un mare GAY.....e plin de el.......dar vrea sa devina puteric pentru a isi razbuna clanul .....si asta nu e ciudat la el ) ...dar totusi.....sa caute puterea ....undeva....unde nu ar trebui....la cei rai...asta e mai prost decat prost.....si prin faptul ca o fugit la Oro o dar dovada ca e GAY XD
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum