Story......
4 participanți
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 1 din 10
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Story......
Stiti jocul ala in care fiecare persoana adauga un cuvant si, in total iese o poveste fara sens?
EX:
pers 1: ventilatorul
pers 2: ventilatorul danseaza
pers 3: ventilatorul danseaza in
pers 4: ventilatorul danseaza in cada.
s.a.m.d....
Incep ... Sticla
EX:
pers 1: ventilatorul
pers 2: ventilatorul danseaza
pers 3: ventilatorul danseaza in
pers 4: ventilatorul danseaza in cada.
s.a.m.d....
Incep ... Sticla
Re: Story......
Sticla mananca
D33a chan- Admin
Data de înscriere : 04/11/2008
Varsta : 28
Localizare : slatina O.o
sticla mananca chipsuri cu sare
D33a chan- Admin
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat
D33a chan- Admin
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna
D33a chan- Admin
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit
D33a chan- Admin
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca
ticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut
D33a chan- Admin
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut
D33a chan- Admin
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care
sys nu trebuia sa mai pui si mea (sry de off)
sticla mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in
sticla mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in
D33a chan- Admin
Sticla mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in gunoi si
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in gunoi si isi dadeau pumni
D33a chan- Admin
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in gunoi si isi dadeau pumni in bot si
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in gunoi si isi dadeau pumni in bot si politia i-a
D33a chan- Admin
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in gunoi si isi dadeau pumni in bot si politia i-a amendat cu 100 $.
ticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in gunoi si isi dadeau pumni in bot si politia i-a amendat cu 100 $.Porumbelul
D33a chan- Admin
nee da'i copy shi paste =)) nu te mai chinui sa scrii [sorry 4 off]..
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in gunoi si isi dadeau pumni in bot si politia i-a amendat cu 100 $.Porumbelul de la geam
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in gunoi si isi dadeau pumni in bot si politia i-a amendat cu 100 $.Porumbelul de la geam
Story...
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in gunoi si isi dadeau pumni in bot si politia i-a amendat cu 100 $.Porumbelul de la geam ne-a vazut
hanon_4u- Mesaje : 630
Data de înscriere : 06/11/2008
Varsta : 29
Localizare : bucureshti.:x
Sticla mea mananca chipsuri cu sare Chio Chips si s-a inecat si a cazut pe o perna din dormitor si nu s-a lovit din fericire ptr ca a cazut pe moale. Politia i-a batut pe vandalii care se bateau in gunoi si isi dadeau pumni in bot si politia i-a amendat cu 100 $.Porumbelul de la geam ne-a vazut si ne'a spus
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Anime World :: Diverse :: Jocuri
Pagina 1 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum